Första milstolpen avklarad

Efter en månad och tre dagar kan jag förpassa den första milstolpen till historien. Vi kommer aldrig att ses igen. På min sida milstolpar har jag satt upp en rad milstolpar som kan vara intressanta att slå på vägen till miljonen.

Första milstolpen var att portföljen skulle ha ett värde över 25 000 kronor. Det klarade jag galant efter förra lönen. Då sparade jag 20 500 kronor. Totalt har jag nu över 38 000 kronor i min portfölj.

Yippie.

2 kommentarer

·

Kommentera

  1. ”Efter en månad och tre dagar kan jag förpassa den första milstolpen till historien. Vi kommer aldrig att ses igen.”

    Jag vill på intet sätt sabba din dröm, men jag minns när min ekonomi blev sjusiffrig och jag tänkte att nu kommer jag för alltid vara miljonär. Sedan kraschade börsen och jag fann mig själv på andra sidan den milstolpen. Fan vet om jag inte passerade den fler än tre gånger.

    • Jo jag vet hur du tänker. Du tänker rätt. Jag har levt till och från med aktier och fonder under stora delar av mitt liv. Mest fonder faktiskt. Jag sålde av allt för amortera ned bolånet. Att vara skuldfri (nästan skuldfri i mitt fall) är en mycket bättre känsla än att ha X antal hundra tusen i en fond. Speciellt när man ser hur många andra bygger upp egna skuldberg.

      Jag har aldrig upplevt hjärtan i halsgropen någon gång när det gäller aktiemarknaden, men jag har intalat mig själv jag kommer att agera rationellt och köpa på mig mer istället för att sälja av. 🙂

Kommentera