Månadens köp

En lång men fantastisk vecka börjar närma sig sitt slut. Veckan började med en jobbresa till Sverige och avslutades i den norska fjellheimen med skidturer och en minst sagt spektakulär fjällstuga i luxuöst utförande i goda vänners lag. Att åka skidor i den norska fjällen är rent ut sagt fantastiskt. Norge har så mycket att erbjuda för den levnadsglade.

Fina spår utan att vara överbefolkat
Svårt att klaga på utsikten

Nu tillbaka till månadens köp

Februarilönen gick till att köpa aktier för 17 042 kronor. Störta köp blev det tyska medicinbolaget Bayer AG. Köpte sju aktier för cirka 4 600 kronor. Jag förväntar att köpen kommer att ge lite över 900 kronor i utdelningar. Köpen för februari blev som följer:

  • Bayer AG – 4 600 kronor
  • UPM-Kymmene – 2 158 kronor
  • Telenor – 1 683 kronor
  • SalMar – 1 274 kronor
  • Ocean Yield – 2 161 kronor
  • Sampo – 1 242 kronor
  • Swedbank – 2 299 kronor
  • Mowi – 1 635 kronor

Jag gläder mig till nästa lön då min portfölj får möjlighet att växa till sig ännu mera.

Kommentera

Kommentera