Lätta cash – och god mat

På jobbet är det en småpressad situation just nu med en hel del att göra. Arbetsgivaren gav oss anställda ett erbjudande om att jobba extra idag. Att jobba på en söndag är kanske inte världens roligaste, men det är lätta cash. För besväret fick jag gratis mat och 650 kronor i timmen. Norska kronor det vill säga.

Totalt blev det 7,5 timmar för min del, vilket resulterade i dagslön på 4 875 kronor. (Plus gratis mat).

Egentligen behöver jag väl inte pengarna. Detta året har jag gått plus mellan 15 000-21 000 kronor per månad. En av anledningarna till att jag ställde upp, förutom att det är lättförtjänta pengar, är att jag ska på resa till Sydostasien i april. Där lär det gå en del pengar. Just nu har jag inte mer än 700 kronor på mitt resekonto i min bank. Så lite valutapåfyllning idag var välkommet.

Kommentera

Kommentera